onsdag 17 april 2013

Solsken och vårtecken

Blåsig men underbar vårdag, klarblå himmel uppe i huvudstaden idag. Härlig utsikt på promenaden till och från kurslokalen.

Vårblommorna blommar för fullt i Stockholm, hemma har dem en bit kvar fortfarande.

Ja vad ska man säga, maten blev inte bättre idag. Yakiniku (strimlad biff) med sesamfrön i en söt marinad och grönsaker till som även de smakade sött. Nej tack! För att göra min maträtt mer lchf hade kocken slängt på en skiva chevre (intressant kombo med den japanska rätten!). Till saken hör dock att jag älskar i stort sett ALLA sorters ost utom chevre. Typiskt!!! Hade en ölkorv med mig i väskan som nödproviant som fick bli min lunch istället. Kan ju inte säga att mina förväntningar är skyhöga inför morgondagens "lchf" lunch...
Middagen blev hamburgare precis som igår.

Köpte nya numret av Mat & hälsa, bra tidning tycker jag. Ska försöka göra en tidig kväll ikväll och lägga mig och läsa en stund innan jag somnar. Köpte även årets Majblomma idag av två unga skolpojkar som sålde på tågperrongen. Brukar aldrig ha kontanter på mig men jag hade precis mynt med mig så att det räckte till en blomma. Majblommor känns som ett riktigt vårtecken tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar