torsdag 18 april 2013

Det blev aldrig bättre

Sista kursdagen idag och ja vad ska jag säga, lunchen blev inte bättre idag... Kycklingspett, grönsaker och en söt sås i en burk bredvid, precis allt smakade sött så jag valde att avstå. Kocken hade även slängt på en skiva brieost som hade smält ner i den söta anrättningen. Det är verkligen lätt att ta till sig en utbildning på fastande mage, not! Tycker att när man betalt för en kurs och mat ska ingå och när jag dessutom fyllt i alternativet specialkost... Morr! Och om kocken som fick beställningen på lchf kost inte viste vad lchf betyder så är det bara några knapptryckningar på Google, men bryr man sig inte om sina kunder så gör man inte. Längtar till lunchen imorgon när jag är tillbaka på kontoret, då blir det en riktigt mumsig hemlagad lchf lunchlåda.

Stötte på den här tv kändisen idag och lyckades få till ett suddigt smygfoto. :) Vi redde dock inte ut vem av oss som vet mest... hihihi. :)

Hungrig som satan vid middagsdags så smakade det gott med grillad fläskytterfilé, ugnsstekta grönsaker, fet tzatziki och fetaost. Mums! Middagarna har nog aldrig smakat så gott som de gjort den här veckan! :)

Har fastnat för den här låten, så härlig!


Det här måste ni bara se, så duktiga!

2 kommentarer:

 1. Tråkigt för dig med maten. Hur svårt kan det vara att googla lite recept, när man till och med är kock? Ska själv på utbildning nästa vecka och fick välja specialkost. Då fick jag skriva upp vad jag äter och vad jag inte äter. Det blev en lista. Spännande att se om jag får något jag kan äta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna för dig att du får den mat du önskat! När jag bokade kursen fanns det bara en liten ruta på onlinebokningen att skriva in vilken specialkost man önskade så jag kunde inte specificera mer ingående där tyvärr.

   Ha det bäst! :)

   Radera