tisdag 16 april 2013

Kocken vet inte vad LCHF är...

Regn, regn och ännu mera regn idag. Gör ju i och för sig inte så mycket när man ska sitta inomhus på en kurs hela dagen. Mindre skoj att jag glömt paraplyet hemma var det på promenaden till och från lokalen. Maten igår var ju inte helt och hållet lchf och idag var det så långt ifrån man kan komma. Kyckling i en söt marinad/sås på en bädd av olika sorters kokta bönor( syns inte så bra på bilden). Jag åt några kycklingbitar men lämnade resten. Gissa om jag var hungrig under eftermiddagen? Minns tyvärr inte mycket av det som kursledaren pratade om på eftermiddagen. Kan tycka att när man går på en kurs som kostat tusentals kronor och när man dessutom fyllt i att man önskar specialkost eftersom det fanns möjlighet att välja det när jag bokade kursen, så tycker jag att jag har rätt att vara gnällig. Sa till om maten att det inte var den specialkost som jag beställt och de skulle försöka ordna till maten åt mig de återstående två kursdagarna. Känns som en idé att packa ner matsäck i handväskan imorgon, samtidigt tycker jag inte att jag ska behöva göra det...

Middagen hemma var dock en höjdare! Hamburgare med ost, bacon och annat mums. Nu kan jag i alla fall avsluta den här dagen mätt och belåten. :) Ser med spänning fram emot morgondagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar