söndag 28 april 2013

Väntar på skördetider

Vaknade och kände mig förkyld i morse med halsont, huvudvärk och snuva. Det är verkligen ingen bra tid att bli sjuk nu, har hur mycket som helst jag måste göra. Typiskt! Håller tummarna att det bara är något 24 timmars och att jag mår bra imorgon. Har blivit många muggar med te idag. Men eftersom jag ändå känt mig pigg så åkte vi en sväng och handlade saker till trädgården. Bland annat ett miniväxthus och plantor (körsbärstomater, minigurkor, paprika och physalis). Längtar till jag kan skörda! :)

Maten idag blev persisk kycklingsallad. Mums! Är inte så hungrig nu ikväll så jag nöjer mig nog med ett tiotal muggar med te istället. Ska även göra en tidig kväll och hoppas att immunförsvaret jobbar allt vad det kan för att jag ska vakna frisk imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar