söndag 14 april 2013

En riktigt härlig helg

Redan söndag kväll, vart tog helgen vägen?! Har i alla fall haft en toppen helg så jag ska inte klaga. Igår blev det bland annat ett biobesök. Vi såg Oblivion som jag tyckte var riktigt bra. Innan bion var vi inne på Willys och skulle köpa dricka. Till min stora glädje hade dem julmust kvar! :) Och billigt pris dessutom, bara fem kronor.Idag har det verkligen känts som vår ute! Underbart! Soligt och varmt så vi tog fram solstolarna och satt ute på altanen och njöt av det härliga vädret. Nu börjar det även komma upp gröna blad lite här och där i trädgården, ska blir så härligt med massa vackra blommor att titta på snart.

Eftersom vädret var så härligt så passade det bra att grilla. Det blev saftig entrecote med mycket insprängt fett. Mums!

Köttet åt vi med smör, bearnaise, halloumi och ugnsgrillade grönsaker till. Så jäkla mumsigt!!! Nu är det dags att sova, borde egentligen lagt mig för en timme sedan för jag ska upp tidigt imorgon bitti. Jag ska nämligen upp till huvudstaden och gå på en kurs i fyra dagar, men eftersom det blir en timmes längre resväg än det annars är till jobbet så blir det till att gå upp extra tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar