måndag 25 juni 2012

Ett dygns vila

Nu är jag tillbaka på bloggen igen. Jobbade igår och var jättetrött när jag kom hem efter att inte ha sovit så mycket på natten, så hade ingen ork att blogga och idag var jag ledig men har bara haft en lugn dag och inte suttit vid datorn förens nu. Maten idag blev plättar till brunch och middagen blev grillad kyckling med pizzasallad, ostfyllda oliver och soltorkade tomater med basilika. Imorgon är det jobb igen men om fyra dagar börjar semestern, underbart! :) Har inga andra semesterplaner än att bara slappa och ta dagen som den kommer. Det enda som är planerat är att jag ska börja övningsköra vilket jag verkligen ser fram emot. Nu ska jag krypa ner i sängen och spela Rumble en stund tills jag somnar, sjukt beroende av spelet. Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar