fredag 15 juni 2012

Nyheter i butikenHar haft en superskön början på långhelgen. Började dagen med sovmorgon och vaknade utvilad. Frukosten blev plättar, men eftersom jag åt så sent på förmiddagen så räknar jag det som lunch. Trodde det skulle bli regn idag, såg ut så ända fram tills eftermiddagen när solen tittade fram och himlen blev klarblå. Tog en promenad till Maxi och handlade lite smått och gott. Tycker alltid om att gå runt och kika om det kommit in några nyheter. Såg att det bland annat kommit in Sukrin +, som är sukrin blandad med stevia. Även Felix ketchup finns nu med stevia. Sist men inte minst bland nyheterna hittade jag cashewsmör, mandelsmör och hasselnötssmör. Någon som prövat någon av de här nyheterna? Inga av de här varorna följde med hem idag, men man vet aldrig i framtiden. När jag ändå är inne på stevia så följde en flaska Fun light stevia med smak av Raspberry/Pomegranate med mig hem, tycker den är godast av de tre smakerna fast de andra är inte så tokiga heller.
Är riktigt nöjd med min ICA butik som har ett grymt lchf utbud, till viss del tack vare att jag hört av mig till dem angående att ta in mandelmjöl, sukrin m.m. i sortementet och de gjorde de sen till slut. Nu finns bland annat flera sorters mandelmjöl, hasselnötsmjöl, kokosmjöl, tre sorters sukrin och kokosolja. Grymt bra!

Nu ska jag ut och tända grillen, ska bli mums med middag nu! Sen antar jag att kvällen kommer spenderas framför fotbollsmatchen på tv. :)

Ha en fortsatt härlig fredag allesammans!

4 kommentarer:

 1. Ja, Ica är kanon, ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jag köper de olika varianterna av nötsmör ganska ofta. Vansinnigt goda och rekommenderas varmt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är sugen att testa, får nog bli en burk nästa gång jag handlar. :)

   Ha det bäst!

   Radera