fredag 15 juni 2012

Deppigt

Nej, nej, nej!!! Fotbolls EM gick åt h-vete för Sveriges del. :( Inte för att jag trodde att vi skulle vinna guld men inte att vi skulle åka ut redan i gruppspelet. Deppigt. Maten ikväll blev grillad karré, baconlindad kabanoss, sparris, champinjoner och "potatissallad". Provde en ny baconsort ikväll som heter grillbacon och som är tjockare än vanlig bacon.
Nu ska jag krypa ner i sängen och blicka frammåt mot en roligare dag imorgon, det enda som kan förstöra mina planer då är ett ösregn... Kika in här imorgon så får ni se vad jag ska hitta på. Natti natti!

2 kommentarer:

  1. jag provade också grillbacon för ett tag sedan och det var ju gott på grill, men inte samma som bacon i stekpannan..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med, det är inte samma som det vanliga tunna baconet utan blir lite mer som stekfläsket man köper i liknande skivor. Men gott är det. :)

      Radera