torsdag 21 juni 2012

Njuter av ledigheten


Äntligen ledighet, i alla fall fram till lördag eftermiddag. Lunchlådan idag innehöll kallrökt lax och "potatissallad", har blivit mycket av den salladen på sistonde men den är ju så god. Efter jobbet gick jag en sväng förbi ICA och Systembolaget, inte alls mycket folk idag. :) Köpte bland annat en box med vitt vin, Soave, gott att ha iskallt vin i kylen på sommaren. Till middagen som blev grillad flankstek, samma sallad som till lunchen, halloumi och bearnaise drack vi ett glas rött. Var hungrig och lassade upp massa mat, men mättnaden kom fort så det blev en del kvar på tallriken. Blev glad när jag kollade brevlådan när jag kom hem och såg att senaste numret av LCHF magasinet hade kommit. Perfekt läsning i solstolen i sommar. Nu ska jag fortsätta mysa i soffan och njuta av att jag är ledig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar