tisdag 19 juni 2012

Nya kostråd inget för mig

Idag har det varit full rulle hela dagen, mycket att göra på jobbet plus att jag suttit på ett par möten. Lunchlådan var samma som igår, rostbiff, kalkon och "potatissallad". Läste den här artikeln på Expressen nu när jag kom hem om Livsmedelsverkets nya kostråd. Ja vad ska man säga....suck... Blir en lugn kväll nu, ska promenera förbi mataffären och köpa ett par saker jag glömde när jag handlade i söndags och sen blir det soffan och den oerhört spännande Sverigematchen. :) Ni missar väl inte att det kommer en ny LCHF bilaga med Expressen imorgon!

2 kommentarer:

  1. Inget för mig heller. Mellanmål på smör i bacon. Tro det är ett väldigt ovanligt mellanmål. Tycker inte mellanmål behövs alls. Har verkligen hjärt och kärlsjukdomarna ökat de sista åren? Mmm.......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer inte ihåg när jag åt mellanmål senast. :)

      Radera