lördag 26 maj 2012

Kall lunch

Dagens lunchlåda innehöll kallskuret iform av rostbiff, kalkon och kyckling som jag åt med zucchinisallad. Zucchinisallad är som potatissallad men med zucchini istället för potatis. Busenkelt att laga, bara att skala och tärna zucchinin och steka den med strimlad purjolök, salta & peppra. Blanda creme fraiche, majonnäs, dijon och färsk dill. Häll i zucchinifräset och rör om. Smakar som vanlig potatissallad. Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe med grädde så jag håller mig pigg. Om jag blir hungrig senare ikväll så har jag med mig en kycklingklubba som blev över igår. Tråkigt att jag missar finalen i Eurovision ikväll, kommer hem lagom till röstningen. Håller tummarna för Loreen. :)

2 kommentarer:

 1. Jag håller med om det där med sött utan socker!

  http://bakasockerfritt.blogg.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marja!

   Vilken fin blogg du har, allt ser supermumsigt ut! :)

   Ha det bäst!

   Radera