onsdag 19 september 2012

Godis till frukostenIdag blev en extra mumsig dag med godis redan på morgonen. Vi turas om på jobbet att bjuda på fredagsfrukost två kollegor tillsammans, men den här veckan är vi på utbildning på fredag så det fick bli onsdagsfrukost istället. Den här veckan var det jag och en kollegas tur, vi bjöd bland annat på bröd, ostar, korv, ägg (hamnade på den tomma tallriken i mitten), grönsaker och även lite mumsigt lchf godis. Jag hade gjort Bounty och rom-/arraksbollar, det gick hem hos kollegorna som ville ha recept. Jag hade som vanligt börjat dagen med en mugg äggmjölk så jag var inte så jättehungrig vid fikat 9.30 men jag åt lite ost och av godiset. Lunchlådan innehöll pannkakor som jag gjorde efter ett recept jag hittade här, åt pannkakorna med grädde (smälte på de varma pannkakorna) och hemgjord sylt.

Ca 3 pannkakor
  • 3 ägg
  •  1/2 dl grädde
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 krm vaniljpulver
Vispa ihop och stek i smör.

Middagen blev en avskalad version av en korvkiosk klassiker, inget bröd eller potatismos till, men en god räksallad blev det till korven. Som ni kanske märkt så älskar jag musik, alla sorters. Ikväll finns följande blandning med på min spellista.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar