lördag 22 september 2012

Regn, regn, regn

Regn, regn och ännu mer regn. Rätt glad att jag plockade undan utemöblerna och gjorde färdig trädgården för hösten förra helgen. Mindre roligt idag är att precis innan jag skulle lägga mig igår så lossnade en bit av framtanden, slog av den för ca 12 år sen och har gjort två lagningar hittills. Plastmaterialet som dem sätter på håller ca 5-7 år åt gången verkar det som, trots att jag är försiktig med att använda framtänderna när jag ska bita av något. Inget som är akut så att jag måste ta en akuttid hos tandläkaren i helgen (svindyrt dessutom), det är ju inget som gör ont men det ser inget snyggt ut när 1/3 av framtanden saknas. Lyckades tur nog få en tid på måndag eftermiddag, finns ju dock roligare saker man skulle kunna lägga tusen kronor på. Vilket deppigt inlägg det här blev. Muntrade upp mig en varm mugg äggmjölk till frukost så nu känner jag mig mätt och belåten i alla fall. Sitter och planerar matinköp, ska snart bege mig ut i regnet för att proviantera för helgen och den kommande veckan.

Ha en härlig lördag allesammans!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar