lördag 1 september 2012

Mycket te idag

Ska försöka hålla ett positivt humör idag men jag har haft huvudvärk ända sen igår morse plus att jag redan igår kände hur halsen började göra ont. Hoppades väl nånstans att en god natts sömn skulle hjälpa men känner mig lika hängig idag. Håller tummarna att det inte blir värre utan går över under dagen. Ännu deppigare att må dåligt är det när man dessutom har tomt i kylskåpet. Var sugen på en mugg äggmjölk till frukost men så var smöret slut så det fick bli en fralla med ost och te istället. Så det blir till att trotsa ösregnet och bege sig till affären. Dessutom har nybyggda Friskis invigning idag som jag hade tänkt att gå på, får se om jag orkar, blir inget träningspass för min del men tänkte köpa träningskort och spana in de nya lokalerna.
Mellan allt inplanerat ska jag inta ryggläge i soffan med vovven och mycket te.

Ha en härlig lördag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar