fredag 28 september 2012

Hungrig konferensgäst

Idag har arbetsdagen spenderats på Bommersvik där vi har haft en så kallad kick off. Vi ska slå ihop två avdelningar och har därför haft en lära känna varann dag med olika aktiviteter som speed dating, (inget romantiskt) 2 min med varje ny kollega där vi presenterade oss för varann innan man flyttade till nästa stol, diverse grupparbeten samt en övning där vi var uppdelade i grupper och med förbundna ögon skulle hålla i ett rep och försöka formera oss i en triangel med repet.
Började dagen med en mugg äggmjölk innan jag åkte hemifrån imorse. Väl på plats bjöds det på kaffe och smörgåsar, nöjde mig med kaffet. Inne i konferensrummet fanns det godis och frukt (inget som lockade mig). Lunchen hade jag sett fram emot och det kurrade i magen vid 12 när den serverades. Först fanns det en salladsbuffé att ta av, mycket bönor, rotfrukter m.m. som jag hoppade över. Varmrätten var panerad kummel (fisk) och saffransris samt en paprikasås. Jag frågade personalen om det gick att få fisk utan panering, tjejen som jobbade där frågade om jag var glutenintolerant, ja sa jag (vet av erfarenhet att det är enklare att svara det än att förklara om lchf). Fick då en tallrik med opanerad fisk, den var dock väldigt smaklös och dessutom torr tyvärr. Så för min del var inte lunchen någon höjdare. Behöver kanske inte berätta hur hungrig jag var resten av eftermiddagen. Sötsaker fanns det däremot gott om, efter maten fanns det diverse chokladbollar att äta av till kaffet och till eftermiddagsfikat serverades det sockerkaka med rosa florsockerglasyr. Men det var nog bara jag som lämnade stället hungrig för det är ju det här som folk vill ha verkar det som...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar