lördag 1 september 2012

Lady Gaga var suverän


Wow vilken bra konsert igår! Hon sjöng alla sina största hits och publiken stod upp och dansade och sjöng med (så även jag). Jag var helt hes när jag åkte hem. :) Förutom musiken så var showen nästan som en teater och med en kuliss i form av en riddarborg. Hon är verkligen mån om sina fans och halvvägs in i showen satte hon sig på scenkanten och öppnade paket som publiken längst fram kastat upp och så lovade hon att de som gett presenter skulle få komma backstage och ta bilder. I sista låten tog hon upp två 11-12 åriga flickor som fick dansa med henne hela numret och som sedan följde med henne ner under scenen när hon försvann i en lucka i golvet.

Sämst igår kväll var att det ösregnade när vi stod och köade för att komma in i Globen så alla hade paraply, men det fick man inte ta med sig in sa vakten i dörren. Så jag lämnade mitt paraply i en stor hög med andra paraplyer men när vi skulle hem och hela Globen som var fullsatt skulle ut så glömde jag helt bort paraplyet och följde bara med folkströmmen ut. En annan sak som störde mig var att när man köpte dricka i kiosken så skruvade de av korken på flaskan, jag frågade varför jag inte fick behålla korken men det kunde tjejen som jobbade där inte svara på, hon sa att det var bestämt så men hon visste inte varför. Värdelöst för det är större chans att man spiller med en flaska man inte kan skruva igen korken på när man ställer ifrån sig och man kan inte heller lägga den i väskan om man inte orkar dricka upp. Och om det var ur nedskräpnings synpunkt att man inte skulle kasta korken så såg läktarna ändå ut som en soptipp efter konserten. Skumt! Bortsett från det så var det en toppen toppen kväll!

4 kommentarer:

 1. Man tar bort korken för att den ska inte kastas på scenen. Det är inte trevligt att få en kork i huvudet direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som att kasta tomater på artisten för att den sjunger dåligt då, tänkte inte så långt. Men då borde det vara mycket som vore förbjudet att ta med sig in kan jag tycka, hade massa krams i handväskan som hade gått att kasta. :) Blev nog mest irriterad igår på faktumet att tjejen i kiosken inte kunde motivera varför hon tog korken.

   Ha det bäst! :)

   Radera
 2. Visst var det en bra konsert! Jag var på den som var i torsdags å är helnöjd!!=D Jag å syrran har ju en förkärlek för förbandet The Darkness också så vi fick ordentlig valuta för pengarna!=) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog den bästa konserten jag varit på hittills. :) The Darkness var helt ok, missade dock första halvan av deras show.

   Ha det bäst! :)

   Kram

   Radera