fredag 31 augusti 2012

Mat, mat, mat & grym konsertSista sommardagen och det har ösregnat enda sen imorse, man kan ju verkligen säga att den här dagen summerar sommaren. Maten senaste dygnet blev kallrökt lax, kokt ägg och skagenröra till frukost igår, lunchen åt jag ute som blev ugnstekt lax med citronsås och wokade grönsaker, var inte så hungrig på kvällen men åt i alla fall ett kokt ägg med majjo. Maten idag blev äggmjölk, hade bråttom imorse och ville ha något som gick fort att tillaga och äta. Brukar ju oftast äta min frukost på jobbet men idag skulle jag först iväg på en utbildning och var därför tvungen att äta hemma innan. Lunchlådan innehöll resterna av en supergod kycklingrätt jag lagade för ett tag sen. Ja det var en summering av senaste dygnet so far. Ska strax bege mig till huvudstaden för att se en riktigt grym konsert, taggad! :)

Ha en fortsatt härlig fredag allesammans!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar