söndag 26 augusti 2012

Smaskig middag i tärningar

Avslutar helgen med en supergod middag. Testade att göra pyttipanna, har inte lagat det sen jag började med lchf eftersom jag tänkt att det består mest av potatis. Tänkte inte på att man kan byta ut potatisen mot zucchini. Hade massa bitar av olika kött i frysen som jag använde mig av, fläskkotlett, entrecote, korv och fläskstek, blev jättegott. Kryddade med sydafrikansk grillkrydda men man kan använda precis det man själv gillar. Till maten drack jag ett glas rött från Morbergs kollektion, det var riktigt gott och smakrikt. Nu är det sovdags om nån timme eller två, sen väntar en ny arbetsvecka. Längtar redan till nästa helg, har massor med super roliga saker inplanerade, längtar!

Pyttipanna
  • Blandade köttsorter
  • Gul lök
  • Zucchini
  • Smör
  • Grillkrydda, salt & peppar
Skär alla ingredienser i tärningar, stek i smör och krydda. Servera med ett stekt ägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar