måndag 6 augusti 2012

Huvudet håller på att sprängas


Oj vad trött jag är i huvudet nu, känns som att det ska sprängas. Började mitt nya jobb som arbetsterapeut idag och det är mycket information att ta in första dagen, lära sig hitta, lära sig namnen på kollegor, arbetsuppgifter m.m. Var superpirrig när jag gick hemifrån imorse men nu känner jag mig lugnare. Fast om jag fått välja hade jag velat spola fram några månader tills jag är varm i kläderna. Men det kommer nog bli bra det här. Alla som jobbar där är supergulliga så jag känner mig inte rädd om jag behöver fråga någon om hjälp i början. Frukosten idag blev äggröra och kantareller, hade ingen matlust imorse p.g.a. nervositet så jag tvingade i stort sett mig själv att tugga och svälja, ingen bra start att komma hungrig till en ny arbetsplats där hjärnan ska orka ta in allt nytt. Lagade en fläskkarréstek i ugnen igår kväll som jag hade med i lunchlådan idag, åt den med kokt broccoli och vitlöksbearnaise. Middagen var jag för trött i huvudet för att ta bild på, det blev resterna av fläskfilén jag grillade igår som jag åt med tzatziki.

Blev aldrig att jag hamnade vid datorn igår, vi var på dop och kom hem framåt kvällen och då var alla mina tankar på jobbet idag. Dopet var i alla fall jättefint, hade en jättetrevlig dag.

Nu ska jag läsa på lite om jobbsaker sen blir det läggdags så att jag orkar ta in allt som jag ska lära mig imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar