torsdag 2 augusti 2012

Kall mat är mumsigast idag

Kall lunch idag, mumsigt på sommaren. Kallrökt lax, skagenröra, kokt ägg och avokado. Lyxade även till mig med lite glass när jag satt i solstolen. Tog de sista blåbären som var kvar av det jag fick i förrgår och blandade med lchf vaniljglass till blåbärsglass. Mums!

Har blivit mycket glass på sistone men jag tycker glass är godast på sommaren så då tycker jag det kan vara värt med glass då och då (low carb så klart). Kanske borde starta en glassblogg istället. :) Med kryddbeställningen som kom igår hade jag även beställt några flaskor med smaksättningar (melon, tiramisu och gräddkola) som man kan blanda några droppar i glassen eller i andra efterrätter. Ett tips om man saknar smakerna som finns på "vanlig" glass och inte är rädd för kemikalier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar