måndag 27 augusti 2012

Klarar många timmar utan mat

Så var den här veckan igång. Började dagen med en fralla som jag bakade igår, hade stekt ägg som pålägg så brödet försvann under. :) Lunchlådan innehöll pyttipannan från igår, lika mumsigt idag och mumsigare än det ser ut på bilden. Åt lunchen extra tidigt idag för jag skulle åka iväg på ett möte. Sju timmar senare åt jag middag som även den var rester från igår nämligen thaigrytan. Hade jag inte ätit lchf hade jag aldrig överlevt sju timmar utan mat/fika/godis.

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att hela livet inte är uppbyggt kring ätandet längre? :)

  Susanne i Skåne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller fullständigt med dig! Skönt att inte behöva gå och vara hungrig konstant som jag varit tidigare med andra (mindre lyckade) svältmetoder som jag åt enligt då. LCHF forever! :)

   Ha det bäst!

   Radera