fredag 3 augusti 2012

Yoghurtglass och senaste bilagan

Åt en tidig middag istället för lunch, blev grillad kyckling, fetaost och cocktailtomater. Skönt med enkel matlagning ibland.

Till efterrätt åt vi yoghurtglass med jordgubbar. Busenkelt att göra yoghurtglass med glassmaskinen. Blanda yoghurten (rysk/turkisk/grekisk) med valfri smaksättning och sötning. Jag hade i vanilj och stevia strö som jag först smälte. Sen är det bara att hälla yoghurten i maskinen och trycka på onknappen, superenkelt!

Tog en promenad till mataffären på eftermiddagen och köpte bland annat senaste LCHF bilagan från Expressen, har hunnit läsa igenom den nu och som vanligt innehåller den många mumsiga recept. Det var riktigt bra väder när jag gick hemifrån men halvvägs hem öppnade sig hela himmelen och det började spöregna. Typiskt, hade aldrig hänt om jag hade haft paraplyet med mig. Fredagskväll, men när man haft semester så länge så känns inte helg som helg länge utan som vilken kväll som helst. Men nästa fredag kanske jag uppskattar fredagsmyset desto mer. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar