måndag 24 september 2012

Skor istället för klistermärke


Glad att den här dagen är avklarad och då syftar jag på tandläkarbesöket. Tappade ju i fredags den bit av framtanden som var lagad sen tidigare, slog av tanden för ca 12 år sedan men lagningen håller ju tyvärr bara 5-7 år i snitt. För att kunna fästa nya lagningen var tandläkaren först tvungen att borra, fick frågan om jag ville ha bedövning men jag tackade nej för jag vet hur obehagligt det är att få en spruta i tandköttet plus att bedövningen sitter i länge efteråt, så jag valde att stå ut med obehaget av borrandet istället. Hursomhelst så blev lagningen jättesnygg, snyggast hittills av alla de gånger jag lagat framtanden samt att hon putsade alla framtänderna så nu har jag ett riktigt kritvitt Hollywood smile. Vill man vara fin får man lida pin som det sägs. Behövde ett par nya höstskor så det blev lite tröstshopping efteråt, när man var liten och gick till tandläkaren så fick man alltid ett klistermärke för att man varit duktig, nu blev det skor istället. :) Skönt med fodrade varma skor nu när det nästan är minusgrader på morgnarna.
Maten idag blev jordgubbsmjölk (äggmjölk med jordgubbar i) till frukost, lunchlådan innehöll ugnsgrillad kyckling med coleslaw till och middagen blev resterna från biff stroganoffen igår. Är i valet och kvalet nu om jag ska göra en kopp te eller inte, är sugen men den lagade tanden ilar så jag vill helst inte äta eller dricka något mer idag. Nu ska jag i alla fall mysa i soffan resten av kvällen, är värd det efter den här "jobbiga" dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar