måndag 7 januari 2013

Det kom ett LCHF vänligt paket

Trött, trött, trött. Behöver jag säga vilken chock det var när väckarklockan ringde i morse... Är expert på att vända på dygnet när jag är ledig. Men det blir en tidig kväll ikväll så snart är jag tillbaka till normal dygnsrytm igen. Maten idag blev äggmjölk med jordgubbar till frukost, en bit meatza till lunch och resterna av cashewtorsken från igår till middag. Beställde lite grejer från Lowcarbshop förra veckan som kom idag, tre olika bakmixer; frallor, chocolate chip cookies och pizzabotten, choklad sötad med stevia och en flaska med caesardressing. Återkommer framöver med recension när jag bakat. Nä nu väntar en skön säng, har inte varit så här trött på flera veckor. Natti natti!

2 kommentarer:

 1. Är den där steviachokladen nåt god? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte den med mjölkchoklad och den slår ju inte Marabous på fingrarna men är ändå god. Kan tänka mig att köpa flera gånger. Men som allt annat så är det ju en smaksak vad man gillar eller inte.

   Ha det bäst! :)

   Radera