måndag 28 januari 2013

Hemlagat är godast iblandNy vecka igen, tyckte det alldeles nyss var måndag. Känner mig utvilad efter helgen vilket känns riktigt skönt. Åt lunch ute idag på en grekisk restaurang, tog bifteki som var en köttfärsbiff serverad med tomatsås (liite för ketchupaktig för min smak), fetaost, tzatziki, stekt potatis och sallad. Lämnade potatisen.

Ska jag betygsätta så var den hemlagade middagen mycket bättre. :) Testade ett jättegott fiskrecept som jag hittade här. Busenkelt att laga. Originalreceptet är gjort med rödspätta men jag tog pangasius istället. Serverade fisken med räkor och broccolimos till. Mums! Nu ska jag krypa ner i sängen, underbart när man hinner få sin skönhetssömn! :) 

Ugnsfisk med räksås

 •     600-800g rödspätta

 •     1 tub räkost

 •     2 dl creme fraiche

 •     ½-1 dl vispgrädde

 •     salt & vitpeppar
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra. Blanda räkost, creme fraiche och grädde, rör om och blanda väl. Häll såsen över fisken och tillaga i ugnen ca 20 minuter.

2 kommentarer:

 1. Det sistnämda såg ruskigt gott ut! Vilken fin tallrik dessutom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var riktigt mumsigt! :) Roligt att du gillar tallrikarna, jag är helt galen i allt som är lila. :)

   Radera