tisdag 15 januari 2013

Snöstorm och curryfisk

Jösses vilken snöig dag idag, hoppas det avtar under natten. Om jag fick bestämma så skulle snön gärna kunna få försvinna helt och hållet. Maten idag blev äggmjölk till frukost, en pizzabit jag hade i frysen till lunch och middagen blev fisk med majonnästäcke som jag gjorde efter ett recept i Expressens senaste LCHF tidning. Jag gjorde den med pangasius, till fisken åt jag blomkålsmos och en sås på creme fraiche, majonnäs och curry.

Fisk med majonnästäcke
  • 800g vit fisk
  • 2 ägg
  • 2 ½ dl majonnäs
  • 2 tsk curry
  • salt & peppar
  • hackad persilja
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform och lägg i fisken. Blanda övriga ingredienser och bred över fisken. Grädda i ugnen ca 15 minuter.


Köpte senaste numret av Aftonbladets LCHF tidning idag, har bara hunnit bläddra lite snabbt men det verkar vara många mumsiga recept i den. Det finns också ett reportage med fina Camilla och Jimmy, får bli min kvällsläsning.

1 kommentar: