söndag 6 januari 2013

Matlådor och mumsig fisk


Då var ledigheten slut för den här gången... Imorgon är det jobb igen, men som jag skrev tidigare idag så är det också skönt med vardag och rutiner. Har haft en jätteskön ledighet i alla fall och har hunnit vila upp mig ordentligt. Frågan är bara hur pigg jag kommer vara när väckarklockan ringer imorgon...:) Lagade matlådor idag, gjorde bland annat Meatza, som är pizza med köttfärsbotten. Man blandar köttfärs, ägg, kryddor, vitlök, ja lite vad man själv tycker är gott. Sen trycker man ut färsen på en bakplåtspappersklädd plåt och gräddar i ca 10 min, lägger på tomatsås och fyllning som på en vanlig pizza och gräddar.

Jag hade skinka, champinjoner, rödlök, tomat och mozzarella på meatzan. Kommer smaka mumsigt på lunchen imorgon.


Det som inte hamnade i matlådan men på tallriken idag var torsk som jag panerade med cashew, som jag mortlade till ett grovt mjöl och sen panerade med. Supermumsigt! Åt fisken med broccolimos, hollandaise och citron som jag pressade över fisken. Nu väntar sängen, vill ju hinna få min skönhetssömn. Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar