söndag 6 januari 2013

Tjuvstartar julgransplundringen

Bilden ser nästan ut som ett julkort, men det är allt pynt som jag plockat ner från granen. Det är inte Tjugondedag knut förrän nästa söndag men eftersom det är min sista semesterdag idag så tycker jag det är rätt skönt att städa undan julen och damma och städa så att det är fräscht när det nu blir vardag igen. Dessutom blev det väldigt luftigt här hemma och mycket fria ytor som tagits upp av granen, adventsljusstakar och tomtar överallt. Idag ska jag även laga matlådor så att det bara är att plocka en ur frysen på morgonen, har ju helt och hållet kopplat bort allt vad matlådor och jobbet heter de här veckorna. Visst är det skönt  med semester och att kunna sova fram tills lunch, men det är ändå rätt skönt att gå tillbaka till vardagen och gå upp i "normal" tid och ha lite mer rutiner på dagarna. Ska även skärpa till mig med träningen framöver, blev ju lite si och så med den under hösten. Får se det som mitt nyårslöfte. Nu ska jag fortsätta att fixa här hemma...

Ha en härlig söndag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar