onsdag 23 januari 2013

Att grädde kan vara så gott

Fryser fast att jag inte varit utomhus de senaste fyra timmarna, minus 19 på termometern nu. Tror jag ska ta en riktigt skållhet dusch, har provat att värma mig med en kopp te utan framgång. Maten idag blev äggmjölk till frukost, moussaka i lunchlådan efter recept ur Åses bok som blev riktigt mumsig och middagen blev hamburgare precis som igår. Testade att ha en skvätt grädde i mitt te idag, mums så gott. Jag har druckit te i hundra år och aldrig testat att ha mjölk eller grädde i men nu när jag vet hur gott det blev med grädde i  så kommer det bli en skvätt i det då och då...

Skön låt...

4 kommentarer:

 1. Fräscht med sallad runt hamburgaren! Jag kan inte ens dricka te utan mjölk, ju mer mjölk desto bättre enligt mig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alltid varit så med kaffe att jag inte kan dricka det utan mjölk/grädde, trodde aldrig att jag skulle börja gilla det i te också. :)

   Radera
 2. Vaniljte och grädde blir som en hel efterrätt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter jättegott! :) Har inget vanlijte hemma nu men det kommer jag absolut testa framöver, tack för tipset!

   Radera