tisdag 29 januari 2013

Blir inte tredje gången gillt

Blev utelunch idag också och på samma restaurang som igår (inte mitt förslag). Beställde fläskkarré souvlaki med sallad istället för pommes till och fick ett berg med sallad, lite kött och en matsked tzatziki. Gissa hur länge jag höll mig mätt? Blir det flera uteluncher framöver så blir det inte dit jag går i alla fall. För de pengarna som lunchen kostar där kan jag få mer och godare mat på andra ställen. Nu blir det en tidig kväll, sov dåligt natten till idag så jag ska försöka ta igen sömnbristen.

2 kommentarer:

 1. Åhhh, du skulle bett om smör, eller frågat om de hade bea eller något annat.
  Ser väldigt torftigt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns tyvärr ingen bea på menyn och smöret som fanns var Lätta (margarin). :( Men det blir inga fler måltider för mig där i framtiden, finns bättre restauranger att lägga lunchpengarna på.

   Ha det bäst! :)

   Radera