tisdag 8 januari 2013

Godare än McD och fint besök

Började dagen med att ha fin besök i trädgården av en räv, var tvungen att gnugga mina ögon när jag drog upp persiennerna för att se om jag verkligen sett rätt. Har rena djurparken utanför huset, har haft besök av  rådjur, rävar, vildsvin, kaniner, älgar, huggorm och säkert något mer som jag inte kommer på nu. Som tur är inte alla på samma gång. :) Idag blev det långt mellan måltiderna, åt frukosten (äggmjölk) kl 7 i morse, vid lunchtid skulle jag iväg på ett möte på jobbet och var inte hungrig innan så jag åt inte matlådan innan jag åkte. När jag kom tillbaka 15.40 var jag däremot HUNGRIG, åt dock bara halva matlådan för jag ville spara lite av aptiten till middagen. Tur i alla fall att man äter LCHF kost, hade jag inte gjort det hade jag aldrig klarat så många timmar mellan måltiderna. Middagen blev chicken nuggets panerade med fläsksvålar som jag krossade till mjöl. Gjorde två olika dipsåser till, båda på creme fraiche, den ena smaksatt med curry och majjo och den andra med sweet chili sås. Innan jag började med LCHF så älskade jag nuggetsen på McD som jag åt med deras sötsura sås och pommes till. Mina hemgjorda nuggets har däremot noll kolhydrater, det är bara såsen som drar upp det lite. Nu väntar sängen igen, känns som det nyss var kväll och sovdags. Ska bli spännande och se vad jag hittar i trädgården imorgon...

2 kommentarer:

 1. Men shit det lät ju sjukt gott med panering i fläsksvål?! :D Köper du den som finns på LCHF butiken eller? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättemumsigt! :) Jag köper fläsksvålarna på ICA Maxi, finns på chipshyllan där.

   Ha det bäst! :)

   Radera