tisdag 1 januari 2013

Börjar året med take away

Idag blev det en rekordlång sovmorgon, vaknade kl ett på eftermiddagen. Till mitt försvar så somnade jag inte heller förrän kl fem på natten (morgonen?). Så frukosten blev lunch. Vi bjöd över hela sällskapet från nyårsfirandet på middag. Och eftersom jag inte hade så mycket tid att handla och förbereda mat samt inte heller någon ork (känt mig seg hela dagen) så beställde vi thai take away. Jag tog biff med cashewnötter och grönsaker. Efter maten spelade vi lite spel och tittade på en film. En lugn och mysig kväll i trevligt sällskap. Ska försöka jobba på att vända tillbaka dygnet de resterande semesterdagarna nu så att man inte får en chock när man väcks i ottan av väckarklockan på måndag. Vi får se hur det går, kan ju inte säga att jag är särskilt sömnig just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar