onsdag 9 januari 2013

Är kvällstrött igen

Halva arbetsveckan avklarad och jag har äntligen lyckats vända tillbaka dygnet, inte en chans att jag orkar vara uppe till 2 på natten som under semestern. Hade med mig en supermumsig matlåda idag, fläskkotletter som jag tillagade i ugnen med en spicy gräddsås. Receptet hittade jag i Åses bok som jag verkligen kan rekommendera, sååå mycket goda recept. Middagen blev resterna av nuggetsen från igår. Skrev för ett par månader sedan om att jag har släktingar som utvandrat till USA, det var 1903 så över hundra år sedan. Jag gjorde lite efterforskningar och det visade sig att deras dotter dog kort efter att dem anlände till det nya landet och dem fick inga fler barn. Så där slutade spåret. Fick fram att dem är begravda på en kyrkogård i Escanaba i Michigan, så om jag nån gång har vägarna förbi där ska jag lägga blommor på deras gravar...
Nu ska jag koka en kopp te och bara ha en lugn mysig kväll. 

1 kommentar: