måndag 9 juli 2012

Veckans matinköp & många ägg

Gjorde lite matinköp på eftermiddagen, bland annat:
 • Ägg
 • Fläskfilé
 • Laxfilé
 • Fetaost
 • Mozzarella
 • Ölkorvar
 • Skivad cheddarost
 • Riven ost
 • Rysk yoghurt
 • Creme fraiche
 • Soltorkade tomater
 • Smör
 • Grädde
 • Färska hamburgare
 • Bearnaise
 • Inlagda vitlökskyftor
 • Frysta jordgubbar
 • Mandelmjöl
 • Stevia strö
Lyckades komma hem med 40 ägg istället för 20. Tog en 20 pack och la den i kundvagnen, det finns ägg på två sidor så jag tänkte jag skulle kolla priserna på den andra sidan också men det var inte billigare, ser då en likadan 20 pack på den sidan och stoppar ner den i kundvagnen utan att varken se eller komma ihåg att jag redan lagt i en sån. Märker det inte heller när jag lägger upp varorna på bandet vid kassan för de har hamnat på olika ställen i vagnen utan ser det när jag ska packa ner varorna i kassarna. Ja ja, nu har jag ägg så det räcker och blir över. :) Skyller på solsting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar