måndag 30 juli 2012

Tekniken är inte på min sida

Typiskt, typiskt, typiskt! Hade tagit flera bilder med kameran idag och när jag satte mig vid datorn för att lägga in dem på eftermiddagen så fanns dem inte på SD kortet. Irriterande! Har formaterat om SD kortet nu och bilderna jag har tagit efter det fanns kvar på kortet. Det ni inte fick se var bland annat min jättemumsiga lunch bestående av en räkmacka (utan bröd) med kruksallad i botten, ägg, ett berg med räkor, majonnäs och riven pepparrot. Halvbra väder, så blev lite inomhusfix idag med, frostade bland annat ur frysen. Har köpt en jättesmart grej man har när man frostar ur, en avfrostningsduk som man lägger längst ner i frysen och som expanderar och suger upp allt vatten. Middagen ikväll blir pizzaresterna från igår och till efterrätt blir det lite hallon från trädgården som jag precis var ute plockade. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar