fredag 13 juli 2012

På bar gärning

För en timme sen strax innan 12 när jag skulle gå ut på altanen stod jag öga mot öga med Bambi. Har haft problem med blommor som blivit uppätna i trädgården, men nu lyckades jag visst ta tjuven på bar gärning. :) Bor man naturnära behöver man inte åka till Skansen så ofta. :) Några sekunder efter att jag tog bilden fick min hund syn på rådjuret och det dröjde inte många sekunder innan han började skälla och rådjuret sprang iväg. Söta djur men helst inte i min trädgård.

Dagen idag blev inte som det var tänkt från början. Gick upp tidigt och åkte till affären för att handla, vi skulle nämligen ha lunchgäster och grilla. Kom hem och städade och fixade i ordning här hemma. Hann som tur var inte lägga köttet i marinad eller skära upp några grönsaker innan jag fick beskedet att det inte skulle bli någon grillning idag p.g.a. förhinder. Så som tur är går det att frysa in det mesta av det vi köpte. Så kan det bli ibland. Det positiva är att det blänker överallt hemma och doftar gott av rengöringsmedel. Det regnade för ett par timmar sen men nu är det solsken så tror att jag är värd att slappa i solstolen efter den hektiska förmiddagen som inte blev någonting med. Åt ingen frukost för jag skulle spara aptiten till lunchen som inte blev av, tog en ölkorv nu istället och lite senare ska vi äta grillresterna som blev över från igår.

Ha en härlig fredag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar