tisdag 31 juli 2012

Namnsdagsfika


Fick 1.4 kg fläskkarré i namnsdagspresent av mina föräldrar. Tusen tack! Kommer bli mumsigt.

Pappa var ute i skogen och plockade blåbär igår så jag fick även en stor låda med bär, mums!

Innan dem kom tog jag en promenad till mataffären för att köpa fikabröd (hade ingen lust att baka). Såg då till min stora glädje att de äntligen tagit in Alvestaglass LCHF glass, jag mailade butiken om det för ett år sedan att jag önskade att de skulle ta in glassen och nu har de gjort det. Ingen billig glass om man jämför med den jag gör själv i glassmaskinen, men skönt ibland att kunna köpa färdiga produkter också.

Fikagästerna mumsade på wienerbröd och jag testade glassen tillsammans med blåbär. Båda sorterna var jättegoda. Vi fick dock fika inomhus, det har spöregnat, åskat och blixtrat hela eftermiddagen.

Blev glad för mitt nya mobilskal som kom idag, det gamla hade gått sönder. Färgerna är starkare och snyggare i verkligheten än på bilden. Mycket nöjd med mitt köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar