fredag 27 juli 2012

Kryddigt

Har verkligen snöat in mig på att testa nya kryddor och att de inte ska innehålla onödiga E nummer som glutamat. Gjorde precis en beställning från den här butiken, ska bli så spännande att testa allt det mumsiga jag beställt, bland annat lakritspulver som jag tänker göra lakritsglass med. Det finns flera kryddor med E nr i butiken jag beställde kryddorna från så om ni är sugna på att beställa så läs innehållsförteckningen först. En butik som också har goda kryddor är den här, jag har beställt därifrån tidigare och blev mycket nöjd med kryddorna. Även här får ni kolla innehållsförteckningen, vissa innehåller majsmjöl och socker.

2 kommentarer:

 1. Tips på god krydda på kyckling.. sumac

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, den är jättegod! Brukar ha den i tzatziki bland annat.

   Ha det bäst! :)

   Radera