onsdag 4 juli 2012

Kyckling, jordgubbar och isteUnderbart väder idag, har varit ute hela dagen. Har pysslat med trädgården, vattnat planteringarna och klippt bort högt gräs runt buskar och rabatterna. Man behöver inget gym när man har stor trädgård, man får tillräckligt med träning ändå. :) Lunchen blev en färdiggrillad kyckling från affären med taztziki, fetaost och oliver till. Till efterrätt mumsade vi på jordgubbar och grädde. När jag var färdig med allt trädgårdsarbete, svalkade jag mig med ett glas iste med citronsmak (brygg te och rör i stevia strö efter smak medans vattnet är varmt så att sockret löses upp, låt kallna i kylen). Nu ska jag strax gå till affären och proviantera så att vi har mat för resten av veckan, är verkligen inte shoppingsugen just nu men vi har tomt i kylen så jag har inte så mycket val tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar