söndag 1 juli 2012

Ut på äventyr

Ännu en toppen dag. Hade vänner på besök på eftermiddagen som vi grillade tillsammans med. Precis när vi skulle sätta oss och äta ute på altanen kom regnet, så det var bara att rusa in med all mat och tallrikar. Typiskt eftersom det hade varit soligt och klarblå himmel ända fram tills eftermiddagen. Maten blev en grillskiva av nötkött och färsk chorizo som jag åt med bearnaise och zucchinisallad till. Till efterrätt åt vi jordgubbar och vispad grädde. Bilderna blev mindre bra eftersom batteriet i kameran var urladdat så jag fick använda mobilen istället.

Som ni kanske minns så köpte jag en bil för några veckor sen. Redan dagen efter lyste det massa varningslampor, bland annat den för airbagen och motorn. Inget som lyste när vi provkörde den innan köpet. Visade sig att grenröret var sprucket plus massa andra saker som inte funkade, allt som allt skulle det kostat oss 20.000:- att reparera den. Vi kontaktade säljaren och hävde köpet och fick sedan tillbaka det vi betalat. Tråkigt, jag som var så glad över min bil. Nu har vi hittat en annan bil som vi ska titta på imorgon i Landskrona, så det blir till att ut och resa. Tåget går tidigt imorgon bitti. Har förberett frukost som jag ska äta på tåget, litar inte på att det finns så mycket ätbart för mig ombord. Att vi skulle ut och resa blev bestämt idag så det fanns inte så mycket tid att förbereda. Efter att gästerna åkt hem åkte vi ner till mina föräldrar i Trosa och lämnade hunden hos dem, så han får också vara på semester. :) Nu ska jag se till att få lite sömn, blir en lång dag imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar