onsdag 25 juli 2012

Kryssningen

Var supertrött efter att ha sovit lite natten innan, så när jag kom hem igår var jag var för trött för att skriva här. Kryssningen igår började med en god frukostbuffé, där jag åt äggröra, äggsmör (smör blandat med hackat kokt ägg), prinskorv, sill, lax och ett löskokt ägg.

På lunchbuffén fanns det desto mer att välja på. Åt lax, röd och svart caviar med creme fraiche och hackad lök, strömming och skagenröra.

Åt även jättegott fläskkött, rostbiff, fetaost, sparrissallad m.m. Jag brukar ösa på massor med mat på bufféer men sen äter jag upp ungerfär hälften av det på tallriken. Dumt.

Istället för dessertbuffén tog jag en tallrik med goda mögelostar. Mums!
Det blev även en sväng förbi tax free butikerna. Såg de här smarta vinboxarna med både vittvin och rosévin i, perfekt för en sån som mig som har svårt att bestämma sig. :) Köpte dock ingen. Blev lite andra inköp som jag visar senare. 

Vi kollade även in en bra show med bra dans och musik. I övrigt så var väl inte underhållningsutbudet med diverse coverband riktigt min stil.

Nu får vi snart lunchgäster och vädret är underbart så vi ska grilla. Hörs senare!

Ha en underbar dag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar