onsdag 17 oktober 2012

Värsta årstiden

Ikväll blev det en av mina favoriträtter nämligen tacosallad, alltid lika mumsigt. Maten idag blev äggmjölk till frukost och vitkålslåda till lunch. Avskyr verkligen mörkret, hinner knappt komma hem från jobbet innan det är kolsvart ute. Blir trött mycket tidigare också, på sommaren kan man ju utan problem vara vaken till midnatt, nu känner jag att jag skulle kunna lägga mig redan kl 20, men det gör jag ju inte för jag har ju saker jag måste göra på kvällarna. Mörkret ute när väckarklockan ringer på morgonen ska vi inte tala om. Jösses vad deppig jag låter men den här årstiden har den inverkan på mig. Nä nu ska jag krypa ner i sängen och lovar att jag ska vakna imorgon och vara lite mer positiv, kanske köpa lite nya ljus jag kan tända imorgon kväll och mysa med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar