söndag 14 oktober 2012

Kungen levererade inte idag

Som vanligt så går helgen alldeles för fort, borde vara tre dagar. Idag träffade vi mina föräldrar och åt lunch på Burger King. Jag är som vanligt "krånglig" och gör ändringar, oftast blir det bra men idag blev det inte alls som det jag beställde. Sa att jag ville ha burgaren utan bröd, byta dressingen mot majonnäs och lägga till bacon. Inte raketforskning direkt. När jag satte mig och öppnade kartongen låg där hamburgerköttet med ost på, några lökskivor och toppat med isbergssallad. Ingen bacon eller majonnäs och inte heller några bestick. Förstår att det är stressigt i köket och man kan göra missar, eftersom jag behövde bestick gick jag tillbaka till kassan påpekade att jag varken fått någon majonnäsdressing eller bacon. Fick en ursäkt, 50% tillbaka av kostnaden för mealet och 3 presentkort på BK. Så det lönade sig att säga till! Inte varje dag jag äter på hamburgerkedjorna men betalar man för något ska man ju tycker jag ha rätt att få det man betalat för. Hade en trevlig stund med mina föräldrar i alla fall, det var det viktigaste med lunchen.

2 kommentarer:

 1. Helt rätt gjort! Bra att du fick en ursäkt och plåster på såren, liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man mår mycket bättre när man har sagt till än att man går hem och surar istället.

   Ha det bäst!

   Radera