lördag 6 oktober 2012

Surprise baby shower 
Idag har jag varit på min livs första baby shower. Det var ett surprise party så den blivande mamman var ute på lunch med sin make (han visste) medan vi tjejer träffades hemma hos dem och blåste ballonger och förberedde. Sen när dem kom hem hoppade vi fram och sa Surprise!!! Hon blev verkligen överraskad! :) En av tjejerna hade tagit med sig enfärgade babykläder som vi målade med textilfärger. Jag kan väl inte påstå att måla är min starkaste sida, men jag fick till några färgglada hjärtan i alla fall. Vi hade tagit med oss fikabröd och mitt bidrag blev Bountys som jag hade doppat både i ljus- och mörkchoklad så fick man välja vad man ville ha. Efter det blev det paketöppning. Jag hade köpt en cerise klänning i manchestertyg med en söt rosett framtill samt två långärmade bodys i cerise och vitt mönster samt matchande byxor (glömde ta bild). En annan av tjejerna hade gjort en häftig blöjtårta.

Middagen blir revbensspjäll som jag har i ugnen nu och sen ska vi kolla in en bra film och bara mysa i soffan. Skönt med lugna myskvällar ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar