söndag 21 oktober 2012

Ordning och reda

Jäklar vad fort helgen gick. :( Har dock haft en bra helg, både hunnit vila upp mig samt fått mycket uträttat. Idag har det varit grått och regnat hela dagen så då passade det bra att fixa inomhus. Har städat hela lägenheten, sorterat saker, bl.a. alla mina smycken. Slängt flera som var trasiga och sådana som jag aldrig använder (felköp/impulsköp), imorgon ska jag köpa en smyckehängare som jag kan hänga mina halsband och örhängen snyggt på utan att det trasslar ihop sig plus att det blir mer överskådligt vad man har. Träffade även svärfar och hans fru och lunchade på MAX. Älskar att man kan välja salladsblad istället för bröd till hamburgaren, tog en mumsig med flera sorters ost och bacon (som jag valde extra) på. Middagen blev resterna av kycklinggratängen från igår.

2 kommentarer:

 1. Vad blev det för smyckeshängare. Är på jakt efter en själv så vill gärna ha tips ;) Och rätten med vitkål/bacon/parmesan var ju riktigt god :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tyckte om vitkålslådan. :) Smyckeshängaren köpte jag på In & Finn, la ut en bild på den nu. Mycket nöjd med mitt köp.

   Ha det bäst! :)

   Radera