söndag 16 mars 2014

Nöjd med helgen...

Känner mig verkligen nöjd med den här helgen, har hunnit med en massa bra saker som bland annat att storstäda hemma, ett träningspass på gymmet, promenerat i solskenet, sofftid med en bra bok och lagat god mat. Testade det här receptet igår på pulled beef tacostyle, blev sååå gott! Åt det med vanliga tacotillbehör till som guacamole, salsa och riven ost. Rekommenderas!

Är ingen stor öldrickare, föredrar vin men nån gång då och då smakar det faktiskt riktigt gott med en iskall öl. Solsidan är en lågkolhydratsöl med 0.77 g kolhydrater / dl.

Är helt galen i kokosgröt så när helgen kommer vispar jag ihop en mumsig skål (dricker alltid äggmjölk till frukost på vardagarna). Det hade gärna fått vara några grader varmare ute, när jag var inomhus och tittade ut på solen verkade det varmare än det var...

Gjorde jättemumsig nötchoklad. Smälte Cavaliers mjölkchoklad (steviasötad) och blandade med hackade nötter (cashew, sötmandel, hasselnötter, paranötter och valnötter). Mums!

Det har blivit lite av en tradition nu här hemma att avsluta helgen med scones. Men med tanke på hur mumsigt det är så är det kanske inte så konstigt. :) Nu dröjer det en vecka till nästa nybakta varma scone.

Jag ångrar lite att jag inte har planterat fler sorters vårblommor i trädgården. Har bara de här stackars krokusarna och påskliljor som blommar lite längre fram i vår...

Älskar den här låten, så vacker!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar