lördag 22 mars 2014

Dagen gick fort

Oj vad lördagen har gått fort, tycker nyss var förmiddag! Dagen har spenderats med både roliga och mindre roliga saker som städning och bakning (gissa vilket som var det tråkiga). Våren är äntligen tillbaka efter veckans snöoväder så jag passade även på att ta en härlig promenad i solen. Veckans sista lunchlåda igår innehöll bacon och ägg, enkelt och gott!

Köpte en Questbar igår. Har hört så mycket positivt om den och att de smakar gott så jag var nyfiken att testa en. Och jag kan bara stämma in i det som andra säger om den, supergod! Finns i massa olika smaker så nu önskar jag att jag hade alla hemma...

Middagen igår och dagens lunch blev min favvo caesarsallad. Galet gott! Ska strax börja fixa med dagens middag, den är också en av mina favoriter som jag aldrig tröttnar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar