onsdag 12 mars 2014

Vårväder & matinköp

Med risk för att låta tjatig angående vädret men jag kan inte sluta glädjas åt att solen skiner varje dag och att det är riktigt varmt ute, underbart! Dessutom har jag sett att vårblommorna börjat blomma i trädgården, bästa årstiden (efter sommaren)! Maten ikväll blev en gryta som jag gjorde med kycklingfilé, kokosmjölk, wokgrönsaker, röd currypaste, limeblad och cashewnötter. Mumsigt!

Det var länge sen jag la ut mina matinköp här, men här kommer en bild på maten jag fick hem nu ikväll. Beställer maten på nätet vilket vanligtvis funkar bra men nu ikväll var en av mina kassar fel vilket jag upptäckte när jag skulle packa upp. Hade fått någon annans, har fått tag i chauffören som kommer komma och lämna min kasse vilken minut som helst nu. Den kassen var det dock bara rengöringsmedel, schampoo etc. i. Hursomhelst matinköpen blev:

 • Ägg
 • Avokado
 • Hjortfärs
 • Fläskfilé
 • Högrev
 • Bacon
 • Ädelost
 • Creme Bonjour kantarellost
 • Creme fraiche
 • Chokladglass (lchf)
 • Stevia choklad
 • Riven ost
 • Frysta bär
 • Broccoli
 • Vispgrädde
 • har även köpt en burk med kantareller som ligger i kassen som jag väntar på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar