torsdag 20 mars 2014

Den här veckan


Veckan började med en väldigt enkel lunch bestående av en burk makrill i tomatsås och kokta ägg med majonnäs. Redan under söndagskvällen började jag känna mig småsjuk och hade en sprängande huvudvärk, på måndagsmorgonen hade det fortfarande inte släppt och fram tills idag känner jag mig fortfarande inte helt frisk. Har haft dålig matlust, feberkänningar, energilös och huvudvärk varje dag. Vet inte vad det är för något som jag åkt på, men nånting är det. Har kämpat mig igenom arbetsdagarna i alla fall, men det är jobbigt när man känner sig konstant trött. Håller tummarna att jag mår bra till helgen, har massa inbokat då som vore synd att missa...

I tisdags var vi i Kungsträdgården och firade Eldfesten. Det är tradition att man hoppar över sju eldar, lågorna var dock en aning för höga för mig så jag hoppade lite snett över. Kollade benen när jag var klar så att det inte brann någonstans. :)

Det grillades kebab som man kunde köpa där.

Så det fick bli våran middag. Brödet åkte dock i soporna.

Utrikesministern höll tal.

Hade ingen direkt matlust vid lunchen igår men fick i mig två babybel ostar och en celsius i alla fall.

Middagen igår blev en mandelvåffla med grädde och sockerfri jordgubbssylt.

Idag började tack och lov matlusten komma tillbaka. Lunchen blev våfflor som blev över från igår och middagen blev take away från grekiska kolgrillen. Vi delade på en portion med grillmix bestående av lamm, kyckling, fläskfilé och ett grönsaksspett. Mums! Nu väntar sängen, behöver all vila jag kan få nu när jag inte känner mig helt frisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar