lördag 8 mars 2014

Njuter i solen

Heeeeeelg! Lovely! Finns det något härligare än att vakna upp utvilad, veta att man har hela helgen framför sig och dessutom skiner solen för fullt. Började dagen med min frukostfavorit som jag äter på helgerna, kokosgröt med en bärmix bestående av hallon, havtorn, goji, blåbär och björnbär. Mumsigt och man håller sig mätt länge. Passade dessutom på att sitta utomhus och äta den, första gången det här året. Allting smakar mycket bättre ute i solskenet. :)

Kokosgröt

 • 2-3 ägg
 • 1 msk kokosmjöl
 • 1 dl vispgrädde eller kokosmjölk
 • en nypa salt
Vispa ihop alla ingredienser i en kastrull och koka ihop under omrörning tills den får grötkonsistens. Servera med valfria bär.

Middagen i torsdags och igår blev en av mina absoluta favoriter, persisk kycklingsallad. Äter den med salladsblad som jag viker ihop och äter som en tacos ungefär. Mums!

Började instagramma häromdagen. Där hittar ni bland annat jobbluncherna och mycket annat...

Vad tror ni om mello finalen ikväll? Jag tror Alcazar vinner och Sanna blir tvåa. Knepigt när ett helt land ska enas om vilken låt/artist som är bäst. :)

Nu ska jag bege mig ut i solskenet igen, bättre promenadväder går det ju inte att få!

2 kommentarer:

 1. Smakar inte gröten för mkt ägg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det tycker inte jag i alla fall, men det kan säkert finnas dem som tycker det. Smaken är ju olika. :)

   Ha det bäst! :)

   Radera